2012-04-24 föddes
på kennel Merjano i Norge
 

 8 valpar, 5 hanar (två svart-vita och tre brun-vita) och 3 tikar (två svart-vita och en brun-vit)

Mamma är NUCH NVCH SE VCH Merjano's Ally McBeal

Officiella resultat:
Merjano's Hippy Hippy Shake, 1:a pris i lydnadsklass I, 173p. 1:a pris lydnadsklass II,
opprykk til C-bruks HD-B, AD-A
SE VCH Merjano's Hello Dolly, excellent på utställning, Svensk Viltspårschampion, känd mental status. HD-A
Merjano's Here With Me HD-A
Merjano's Here Comes The Sun HD-A
Merjano's Hold On HD-A
Merjano's Holiday Rap HD-A
Merjano's Hope And Glory HD-A
 


Här firar hela gänget Norges Nationaldag 17 maj!
 Merjano's Hello Dolly "Allis" Svensk Viltspårschampion 1 år och 3 månader gammal!Merjano's Hello Dolly "Allis" på mentalbeskrivning:
Här momentet ljudkänslighet.Här träffar Allis och Håkan på spöken i skogen!Här leker Allis och Håkan under skotten!Merjano's Hello Dolly "Allis" har fått godkänt anlagsprov på viltspår!

 "Alvin" Merjano's Hippy Hippy Shake har fått ett 1:a pris i lydnadsklass 1 med 173 p."Mira" Merjano's Here Comes The Sun 5 månader har debuterat på utställning med att bli BIM två gånger och BIR en gång på valputställningar i Norge!"Alvin" Merjano's Hippy Hippy Shake blev BIR och BIG-valp på sin debututställning! Här är han snart 5 månader gammal.Här är en av de små norska tisperne som helsvensk midsommarbrud!
"Allis" Merjano's Hello Dolly flyttade nämligen till kennel Willow Grouse.
Hon gillar att apportera!Första kontakten med varmt vilt. Efter en liten stund bar hon fågeln till husse!Här får "farmor" massor av pussar! Vi träffades på Springer Klubbens Club Show i Arboga.Här simmar och apporterar Allis 14 veckor gammal!
Sen är det skönt att vila en stund på bryggan.Allis 4 månader. Ally har debuterat på valputställning. Hon blev BIM-valp I!
Husse trodde att han skulle ta upp båten själv men tji fick han. Jag tog helt resolut och simmade efter säger Allis!Allis i höstsolen med den älskade apporten i munnen! Vilka ögon den lilla damen har!Här kan man se fler av kullsyskonen vid 7,5 veckors ålder.

Det finns flera jättefina filmer på valparnas utveckling som jag inte lyckas länka direkt till men klicka på videor så hittar ni dem!