Astrospring´s LyranHej, jag heter Sassa och är den vitaste valpen i kullen.Jag brukar reta mina syskon genom att ta spännande saker i munnen och sen sticka iväg!Jag är så snabb så de har inte en chans hi hi!Idag den 18 augusti 2007 kom min matte Boel och husse Lasse och hämtade mig.
Jag ska flytta till Onsala, undrar hur det är där?Mmmm vilken skön sovplats det fanns!Där finns bra bord att stå på och en katt som heter Trisse.Han är busig och försöker sno mitt koppel men det får han INTE!Vi har varit ute och plockat kantareller. Det gillade jag!Jag har en stor kompis som heter Lina och är en labrador!Ann är hemma hos mig och gör mig fin.Fast det var roligare när jag och syrran Luna lekte efteråt!
Ann hälsar och tackar för besöket!Jag var med på bockajakt med min kompis Stella!Jag gjorde debut på utställning i Åstorp den 11/11-07. Jag blev 3:a i klassen med HP.Här sitter jag med husse och husses bror som sköt min första älg. Har ni sett en sån bjässe?! Först stötte jag ut den (tillsammans med en kviga) och sedan spårade jag den i min spårsele c:a 250 meter från skottplatsen till där den låg,häftigt!