Astrospring´s LyraHej jag heter Lyra och är härligt brun med massor av prickar tycker matte Ann!Så här ser jag ut när jag är 11 veckor. Det är farmor Anette som ställer upp mig så fint.Jag är en duktig apportör se bara vilket grepp!Han lägger sig vid mina fötter!Här är min matte Lottie och husse Magnus.Hemma i Munkedal finns det två springersläktingar A. Gemma och A. Jo-Ann (Isa).
Här ligger jag hos den äldsta Gemma och sover.Jag är 4 månader och gör debut på utställning.
Det gjorde jag bra! Jag blev BIS av 56 valpar 4-6 månader gamla!
Det var på Hallands Kennelklubbs valp och veteranutställning den 21 oktober 2007.Jag blev även BIS-2 av alla klasser! Här flankerad av domarna Lilian Jonsson och Ann Rhode.Jag gjorde en storslagen debut i juniorklass på SSRK:s utställning i Uddevalla april-08.
Jag vann klassen med CK, 2:a blev syrran Luna och 3:a syrran Lyran (Sassa)!I juni-08 var jag på SSRK:s utställning i Rottneros.
Där blev jag 2:a i juniorklass med CK och sedan blev jag reserv Bästa Tik!I augusti -08 har jag blivit så här snygg! Då var jag på SSRK:s utställning i Uddevalla.
Jag blev 2:a med CK i juniorklassen efter syrran Luna (ombytta roller alltså hm..).Nu är jag drygt 2 år!Jag tar mitt första CERT och blir BIM på SSRK:s utställning i Bohus i mars-2010!

Så var det dags för CERT nr.2 i juni-2010. Det var på SSRK:s utställning i Rottneros.
Nu har jag fyllt 3 år.CERT nr 3 kom i på Moss och Omegn Hundeklubbs utställning i Norge. Då blev jag också BIM!Så kom nr.4 och det tredje svenska CERTET i augusti-2010 och jag är nu SE U(u)CH alltså
Svensk Utställningschampion!
Nu har jag en egen championsida!!