Nyheter 2017

2017-06-18
Förra helgen var Gun-Brith, Lasse och jag i Danmark på en liten tripp! Vi åkte färjan Varberg-Grenå redan på fredagen för att vi skulle hälsa på Olivers lille son Diamond Ring It Takes Two "Viggo". Han var en riktig liten charmör! Stort tack Inge för att du arrangerade mötet och lycka till med de små Oliverbarnen framöver!
Lille Viggo och pappa Oliver!
Det var verkligen Olivers helg från början till slut! På dubbelutställningen i Vejen lyckades han vinna båda de danska CERTEN! Första dagen var det Arne Foss som dömde och då blev han 3:a Bästa Hanhund och andra dagen var det Ann Carlström som dömde och då blev han 4:a Bästa Hanhund! Kolla bara så mallig han är här under!!! Stort grattis Lasse till din fina "Oliver" Astrospring's Quidditch!

Syrran "Humlan" RLD N Astrospring's Que Sera Sera var också med på resan, litet urfälld inför löp så jag trodde kanske inte att det skulle gå så bra men Arne Foss som även dömde henne i Bö i Norge är väldigt förtjust i henne så det blev samma placering som då 2:a Bästa Tik med CERT och resCACIB! Gissa om jag är stolt och glad över min Humla som nu har ett CERT i Sverige, ett i Norge och ett i Danmark!
Gun-Brith hade med sig "Paddy" SE U(U)CH NO UCH SE VCH RLD N RLD F Astrospring's Omega. Hon var 2:a i championklassen båda dagarna och Ann Carlström hade bara lovord att säga om henne så Paddy OM du bara ville springa lika fint som du står uppställd så......... Du har ju så fina rörelser så snälla Paddy nästa gång så springer du väl!!!!!!!

Tack för en härlig tripp Gun-Brith och Lasse!
2017-06-03
Förra helgen var Lina och jag i Hasslarp på SSRK:s utställning. Det vinnande teamet Trasan och Lina är i farten igen! "Trasan" SE U(U)CH NO UCH Astrospring's Orion blev Bästa Hanhund båda dagarna! Ni är bara bäst! Kram och grattis från en stolt uppfödare! BIR på lördagen CH Big Brazzel Daydreamer och på söndagen CH Big Brazzel Born to Win. Grattis Katarina och Andrea!

Jag fick äran att visa tre fina Prontobarn! I valpklass I var det den svart-vita killen "Spikey" Pussentorpet Xmas Fun. Han blev BIM-valp båda dagarna! I valpklass II var det "Glittra" Ziridas Glittering Gulli Av Pronto som blev BIR och BIS-3 båda dagarna! Stort grattis till ägare och uppfödare till de fina valparna!
 
Så var det den härliga junioren "Göte" SE VCH Pussentorpet Moonraker som vann juniorklassen med CK och sen fick CERTEN båda dagarna! På söndagen blev han 3:a Bästa Hanhund och även dagens bästa junior/unghund! I finalen slutade han som BIS-4! Samma vecka gick Göte sitt tredje viltspår i öppen klass och även det gick bra så nu kan han titulera sig Svensk Viltpårschampion!
Prontos första championavkomma! Stort grattis till ägare Katti Harrysson och uppfödare Kari Larsdotter Hansson!

"Humlan" RLD N Astrospring's Que Sera Sera var också med och hon placerade sig som 2:a i öppen klassen med CK båda dagarna! Hon har också varit ute i skogen och spårat till sig ett godkänt resultat i anlagsklass på viltspårprov! Syrran "Freja" Astrospring's Quinn var också där och hon fick sin andra "etta" i öppen klass så nu väntar vi med spänning på nr.3! Grattis Eva till din duktiga Freja!
2017-05-21
Stort, stort, grattis Lina till din "Totte" Zelini's Back to the Future
(SE U(U)CH NO UCH Astrospring's Orion-Zelini's Private Practice) som blev BIR, BIG-3, Svensk Utställningschampion och fick CACIB idag på SKK Int i Hässleholm! Den fina tårtan festade vi på i Hasslarp!
2017-05-04
Nu har valparna kommit! Läs mer på valpsidan!
2017-05-01
Lilla hoppetossan "Humlan" lyckades få sin tredje godkända rallyrunda 81 p. i Nybörjarklass på Kungsbacka BK i lördags så nu har hon fått sin första titel! RLD N Astrospring's Que Sera Sera

Annars går vi i väntans tider här på kennel Astrospring's! "Prillan" Astrospring's Pandora ska få sina valpar i veckan och det är så spännande att se vad som gömmer sig i den goa magen! Vilken kondition hon har, hänger lätt med på kortare skogspromenader! Tack Mona och Bengt för att ni har skött henne så exemplariskt!
Astrospring's Pandora dygn 59
Brorsan Pronto har blivit pappa till 4 små guldklimpar på kennel Mi-Mio's i Norge. Mamma är NVCH SE VCH Mi-Mio's Sweet Memories to Wigasci "Tuva". Lycka till Bodil med de små guldklimparna!
Det blev en brun-vit hane, två svart-vita hanar och en svart-vit-tan tik.
2017-04-17
Vi är så stolta över att SE VCH NO VCH Astrospring's Oriana "Thea" och husse Bengt har fått reservplatsen i det svenska laget som ska representera Sverige i Nordiska Mästerskapet i viltspårprov som i år går i Danmark den 12-13 augusti! Hela Astrospringsligan håller tummarna för er!

Humlan och jag har varit på Halmstad Brukshundsklubb och tävlat rallylydnad idag! Humlan lekte känguru mest hela tiden men vi fick trots allt hoppande ihop 75 p och ett godkänt resultat! Lotta och Mira deltog i Mästarklassen.
2017-04-12
Årets första viltspårschampion blev SE VCH Astrospring's Quiz "Scilla" som efter tre starter i öppen klass på viltspårprov blev Svensk Viltspårschampion! Stort grattis till Barbro och Kent som gjort ett så fint arbete med Scilla! Domare var rutinerade Curt Muhrén som dömde för Dalslands Dreverklubb. Han gav Scilla följande kritik: Tar blixtsnabbt an spåret. Korrigerar sig snabbt vid avvikelser. Klarar alla vinklar och återgången utan ringning. Tar tveklöst klöven.
Här ser vi den fina och duktiga "Scilla" mitt i de blommande scillorna! Stolt ägare är Barbro Edling Svensson.
2017-04-09
Gun-Brith, Lina och jag har tillbringat helgen på SSRK:s utställning i Kungsbacka. Avslutningen av helgen var klart bäst! Queen Grappa C.I.E. NORD UCH NVV-16 Art-Wave's Tempo Di Pace är i toppform och älskar att sväva fram i stora finalringar! Denna gången slutade hon som BEST IN SHOW-veteran för domare Jan-Erik Ek som också dömde rasen idag. I rasen blev hon tredje bästa tik. "Paddy" vår nykrönta norska utställningschampion NO UCH SE U(U)CH SE VCH RLD N RLD F Astrospring's Omega blev idag 2:a i championklassen och dagens bästa jaktmeriterade hund. I jaktfinalen blev hon BIS-3!
 
Grattis Gun-Brith till fina och duktiga Paddy!
I lördags gjorde "Trasan" NO UCH SE U(U)CH Astrospring's Orion årets utställningsdebut. Jag fick äran att visa honom i Bästa Hanhundsklassen och det gör jag gärna om! Vilken härlig hund! Vi slutade som 2:a Bästa Hanhund! Sonen "Totte" Zelini's Back to the Future går i pappas fotspår och samlar på reservCERT nu när championatet är så nära.... två stycken blev det denna helgen. Grattis Lina, snart är den blå-gula er! "Humlan" har också varit med i unghundsklassen båda dagarna. På lördagen var det mest hopp och skutt men idag gick hon riktigt fint och vi kom 2:a i klassen med CK.
2017-04-08
Prillan har varit på ultraljud och hon är dräktig! Se mer på valpsidan!
Syskonen Astrospring's Quinn "Freja" och Astrospring's Quidditch "Oliver" har använt sina näsor i veckan!
Freja och matte Eva har blivit godkända på doftprov! På kursen gjorde de också så bra ifrån sig att de fick pris! Oliver och husse Lars har blivit godkända i anlagsklass på viltspårprov! Grattis till er båda!
                                                           
2017-04-01
Astrospring's Quidditch "Oliver", Astrospring's Que Sera Sera "Humlan" och Astrospring's Phoenix "Pronto" har varit på BPH (Beteende- och personlighetsutveckling hund). Alla tre genomförde provet med skottprov. Jag är så nöjd med dem alla tre!
Oliver har blivit pappa på kennel Diamond Ring!
DKCH KLBCH NOCH SE(U)CH NORDCH INTCH CIB Diamond Ring Wintertime Love "Sille" fick 5 valpar men tyvärr överlevde endast 2 av dem.
Här är den stolta mamman med sina två juveler! Lycka till med dem i framtiden!
Pronto har också blivit pappa till fyra Prontosaurier på kennel Soludden! Här är tjockisarna med mamma
"Liza" SE U(U)CH Big Brazzel Hot and Wild! Lycka till med dem i framtiden!
2017-03-20
Det är svårt att finna ord för hur stolt och lycklig jag är över "mina" fantastiska Astrospringrar! Tredje långresan för det nya året 2017 gick till Kristiansand i Norge och Fru Fortuna var med även på denna resa! Vad sägs om: mor och son BIR och BIM samt Paddy 2:a Bästa tik! Pronto och Paddys placeringar gav dem varsitt CERT och CACIB. Båda två får de nya titlarna Norsk Utställningschampion och för Prontos del blir det även titeln Nordisk Utställningschampion eftersom han nu är champion i tre nordiska länder! Här sitter en överväldigad uppfödare mellan sina två svart-vita multichampions!
C.I.E. NORD UCH SE U(U)CH DK UCH NO UCH SE VCH Astrospring's Phoenix "Pronto" och SE U(U)CH NO UCH SE VCH RLD N RLD F Astrospring's Omega "Paddy" Grattis Gun-Brith till din fina Paddy!
          
Min drottning och stjärna C.I.E. NORD UCH NVV-16 Art-Wave's Tempo Di Pace "Grappa"
blev Bäst I Rasen för domare Åge Gjetnes och jag blev inte förvånad för jag tycker att Grappa är helt fantastiskt fin och i superkondition (tack vare husse) trots att hon uppnått veteranåldern! Hon älskar att visa upp sig och det är en fröjd att få följa med henne i koppeländan! I grupp 8 blev hon oplacerad men i veteranfinalen hade hon precis lika mycket kvar att ge och domare Ole Staunskjaer uppskattade henne så mycket att han placerade henne som Best In Show-2! Stort tack till både rasdomaren och finaldomaren! Återigen stort tack till Jens Karlsson för att jag fick möjlighet att förvalta denna underbara hund!
Stort tack Gun-Brith för att jag får "låna" din fina Paddy och för att du följer med på sådana här galna resor! Vi sticker snart igen, eller hur!!?
Tack till Elisabeth Förland för att du hjälpte till med fotograferingen och för att jag fick träffa Prontos fina son Sieger's Miles Ahead "Jamie". Jag önskar er all lycka på utställningarna framöver!
Här är prisskörden!
2017-03-20
Vilken härlig resa vi hade till Birmingham och Crufts! Den var fylld av skratt, vårvärme, shopping, fina hundar, god mat och dryck i goda vänners lag! Tack till Lisa (som fanns bakom kameran), Marica och Lotta för en oförglömlig tripp! Det måste vi göra om! Kramar!                                                                                                               Prillans fästman
"Kelvin" KBHV-16 JEUW-15 Fire'n Ice Magic Rhythm
2017-03-07
Astrospring's Pandora "Prillan" är parad med KBHV-16 JEUW-15 Fire'n Ice Magic Rhythm "Kelvin" och de väntar förhoppningsvis valpar i början av maj! Tack snälla Mona och Bengt för att jag får låna Prillan och för hjälpen med skjuts till fästmannen! Tack till Lotta som lånar ut sin trevliga hanhund Kelvin och så önskar vi er all lycka på Crufts på lördag! Jag kommer att vara där och heja på er!
I söndags var Lina och jag på SSRK:s utställning i Moheda där Börje Johansson dömde. Jag hade fått förtroendet att visa två stycken Prontobarn. Först var det lilla "Gry" Ziridas Gorgeous Gry av Pronto i valpklass I där hon fick HP och blev BIR-valp. Sen var det "Göte" Pussentorpet Moonraker som vann juniorklassen med CK och sen blev placerad som 4:a Bästa Hanhund med reservCERT!
Ägare Micke Steinert  Ägare Katti Harrysson
Jag visade också två fina Astrospringar. Det var SE VCH Astrospring's Quattro "Malte" som vann unghundsklassen med CK och SE VCH NO VCH Astrospring's Oriana "Thea" som kom 2:a i öppen klass med CK. Grattis till Maltes ägare Katarina och Theas ägare Anna och Bengt! Jag hade bara "Grappa" C.I.E. NORD UCH NVV-16 Art-Wave's Tempo Di Pace med mig och hon vann veteranklassen med CK och blev sedan 4:a Bästa Tik. Lina hade "Totte" Zelini's Back to the Future med sig och han blev 2:a i öppen klass. Vi håller tummarna för Tottes "sista" CERT nästa gång! Tack för att du körde hem i snöstorm och halka Lina. Jag var helt slut efter att ha visat 5 hundar!

Pronto har haft dambesök från Norge. Det var den fina och duktiga tispen NVCH SE VCH Mi-Mio's Sweet Memories to Wigasci "Tuva" som kom med sin uppfödare Bodil Holm! Tuvas pappa är "Gidde" Finnlidens Good By Heart som är pappa till vår O-kull så det ska bli väldigt spännande att se vad Tuva och Pronto lämnar. Lycka till med valpkullen Bodil!
2017-02-22
Det är knappt jag tror det är sant! Denna helgen gick resan till Norge där Arne Foss dömde på NKK:s utställning i Bö i Telemark. Med i bagaget var "Oliver" Astrospring's Quidditch som blivit BIS-3 valp på My Dog-16 under Arne Foss, "Humlan" Astrospring's Que Sera Sera och "Noir" Pussentorpet Thunderball. Noir var först ut i juniorklass där han blev placerad som nr.3. Oliver och två andra unghanar fick fina lovord från domaren. Oliver blev 1:a i unghundsklassen med CK. I Bästa Hanhund blev han placerad som 4:a med reserv-CERT. Kritiken var jättefin och speciellt glad blev jag över följande:
særdeles tilltalande hode og uttrykk, fine øyne, velformad skalle! Så var det då Humlans tur att gå in i ringen. Hon trivdes alldeles utmärkt med underlaget som var konstgräs med bra fäste och litet svikt i. Jag kände hur hon sprang med fin balans och härlig attityd! Min lilla prinsessa vann unghundsklassen med CK och i Bästa Tik blev hon tvåa med CERT och reservCACIB och följande kritik:
En meget tilltalande ung tispe, super feminin, balansert, meget vakkert hode og uttrykk, god halsovergang, bra overlinje og halefeste, velvinklad. , fine poter, ok lend, god pelstruktur, særdeles gode sidebevegelser, utm driv, stabil fram og bak, triverlig temp, meget velvist
Foton Helén Lilled
Tack för trevligt sällskap, god mat och hjälp med bilkörning Helén och Lars!
2017-02-14
Vilken lycka!!! Lottie och jag har tillbringat helgen i Danmark. Det var hundutställning i Fredericia på lördagen. Pronto hade chansen till ett Danskt utställningschampionat om han fick CERT och till ett Internationellt utställningschampionat om han fick CACIB! Jag var så nervös!!! Den stackars Pronto blev borstad och finputsad om och om igen. Det var fyra fina champions i hans klass och vi hade glädjen att få stå först! I bästa hanhund var det ytterligare några fina hundar med CK som deltog men det gick vägen även där! Pronto stod som Bästa hanhund och fick både CERT och CACIB av domare och rasspecialist Vibe Borregaard Madsen, kennel Sieger's! Stort, stort, tack för de fina kritikerna på mina hundar!
"Humlan" Astrospring's Que Sera Sera vann unghundsklassen med CK och "Grappa" C.I.E. NORD UCH Art-Wave's Tempo Di Pace blev 4 Bästa tik och bästa Veteran i rasen.
Grattis till BIR på er vackra NORD UCH Goldmoore's Release Me "Debbie", Tina och Micke! I BIR och BIM-finalen blev Pronto tokförälskad i Debbie så det blev en lustiger dans runt i ringen!

KRAM och PUSS på dig min älskade Prontosaurus, C.I.E.* DK UCH SE U(U)CH SE VCH Astrospring's Phoenix
*Den Internationella Championtiteln ska först bekräftas av FCI och det kan ta tid så vi får vänta ett tag tills det registreras på SKK men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Enormt stort TACK till dig Lottie som följde med som ressällskap trots att du hade ont i ryggen! Vi bodde så mysigt och åt väldigt god mat på kvällarna! Vi får nog åka till Fredericia igen!
"Agnes" SE U(U)CH Art-Wave's Amuse Bouche fick 6 valpar den 16/1.
Det var 3 hanar (2 brun-vita och 1 svart-vit) och 3 tikar (1 brun-vit och 2 svart-vita). Lycka till med dem Eva-Marie, Maria och Jens!
"Yazzi" SE VCH Mountjoys Unbroken Ulrica fick 8 valpar den 9/2.
Det var 4 hanar (1 brun-vit och 3 svart-vita) och 4 tikar (1 brun-vit och 3 svart-vita). Lycka till med dem Bea!
2017-01-18
Förra helgen hade vi en lyckad date här mellan "Oliver" och "Sille"!
Astrospring's Quidditch "Oliver" fick fint dambesök från Danmark! Det var den smukke
DKCH KLBCH NOCH SE(U)CH NORDCH INTCH CIB Diamond Ring Wintertime Love "Sille" som kom.
Nu håller vi tummarna stenhårt för valpar hos Inge och Allan på kennel Diamond Ring!
Fina "Skrållan", Whisborne Witchcraft on Yoda Pupz är konstaterat dräktig genom ultraljudsundersökning! Lycka till med din första valpkull, Nina!
Lina och jag var på My Dog den 8 januari. Vi hade "Totte" Zelini's Back to the Future och "Humlan" Astrospring's Que Sera Sera med oss. Jag skulle också visa Prontosonen Pussentorpet Thunderball "Noir" och Astrospring's Quidditch "Oliver". Först ut i juniorklass var Noir och hans bror Göte. Båda fick CK. Noir som kom först fick kvalificering till Crufts 2018! Inte dåligt på sin debut i juniorklass!

Unghundsklassen vann Oliver med CK och Totte blev 2:a i öppenklassen med CK. Hanen som vann öppenklassen blev champion dagen före så han kunde inte vinna fler CERT så gissa om vi var glada när vi konstaterade att någon av våra fina hanar skulle få CERTET! Det blev äldsten i gänget som fick sitt femte CERT och sen blev det korsplacering så att 2:an i unghundsklassen fick reserv-certet.
Stort grattis Lina till din fina Totte som snart fyller 2 år och ska försöka få sista CERTET till CHAMPIONATET! Vi får hoppas att Totte inte får lika många reservCERT som hans pappa fick i öppen klass!
Zelini's Back to the Future (SE U(U)CH NO UCH Astrospring's Orion-Zelini's Private Practice) Ägare Karolina Sjöholm
Humlan blev 2:a i unghundsklassen med CK
2016-12-29
Så var det då dags att sammanfatta år 2016! Ännu ett härligt och framgångsrikt år för Astrospringrarna! Flera stycken har verkligen visat framtassarna i olika tävlingsgrenar.
I O-kullen som är efter min älskade och saknade NORD UCH SE VCH NO VCH SE V-12 Astrospring's Nyanza "Trassla" och Finnlidens Good By Heart "Gidde" finns så många vackra och duktiga hundar:
SE U(U)CH NO UCH Astrospring's Orion med matte Karolina Sjöholm när de blev BIS i Hasslarp i juni
Under 2016 har Trasan blivit Best In Show, BIM-BIS, BIR 4 gånger, BIM 1 gång, fått 3 CACIB och blivit Norsk Utställningschampion! Trasan hamnade på 5:e plats i Årets utställningsspringer 2016!
SE U(U)CH SE VCH RLD N RLD F Astrospring's Omega med matte Gun-Brith Hugosson när de fick godkänt jaktanlagsprov i Norge
Under 2016 har Paddy blivit Svensk Utställningschampion och Svensk Viltspårschampion, fått godkänt Norskt Jaktanlagsprov och godkänt enkelt vattenprov, startat i Avancerad klass Rallylydnad och tävlat inofficiellt i Nosework! Paddy hamnade på 15:e plats i Årets utställningsspringer 2016!
SE VCH NO VCH Astrospring's Oriana med husse Bengt Cervin som för Thea på alla viltspårsprov
Under 2016 blev Thea Norsk Viltspårschampion, deltog på SM i viltspår samt blev provbäst för andra året i rad på Tissjöprovet! På utställning fick hon CERT och reserv-CERT.
Här är Mi-Mio's Add Some Sparkle "Lakka" dotter till NUCH SE U(U)CH Astrospring's Ophelia "Perla"
Lakka och hennes syskon föddes i mars 2016. Det har gått väldigt bra på valpshowerna! Lakka har flera BIS och BIS-placeringar!
Astrospring's Opportunity "Stella", här på sin 3-årsdag i april
Stella har tillsammans med matte Maria Norrman fått godkänt resultat i Rallylydnad nybörjarklass och tränas i Nosework.
Denna fantastiska valpkull (O-kullen) är alltså inte mer än 3 år gamla och har uppnått otroliga resultat i flera olika tävlingsgrenar. Nu är det dags för mig att "hämta" hem dessa framgångsrika blodslinjer! Under 2017 planeras valpkullar efter SE U(U)CH NO UCH Astrospring's Orion och NUCH SE U(U)CH Astrospring's Ophelia. Vi håller tummarna för att det blir flera tikvalpar att välja mellan i båda kombinationerna!

Min egen svart-vita kille SE U(U)CH SE VCH Astrospring's Phoenix "Pronto" har haft ett otroligt bra år då han fick sista CERTET och blev Svensk Utställningschampion. Han har också blivit BIS-4, BIR 2 gånger, BIM 2 gånger och fått 2 CACIB. Han har fått fina valpar i Tyskland, Danmark, Finland, Norge och Sverige. Det blir spännande att följa dem framöver. Jag tänker lägga ut en sida med hans avkommor som får officiella tävlingsresultat. Länk till sidan finns på Prontos egen sida under Mina Hundar. Pronto hamnade på 8:e plats i Årets utställningsspringer 2016.
SE U(U)CH SE VCH Astrospring's Phoenix när han blev BIS-4 i Gustavsberg
Astrospring's bästa rallyhund är SE VCH RLD N RLD F RLD A Astrospring's Mira som under året fixat titeln i Avancerad klass tilsammans med matte Lotta Holmgren!
SE VCH RLD N RLD F RLD A Astrospring's Mira "Mira" och matte Lotta när de vann avancerad klass i rallylydnad med 100 p.
"Småttingarna" i Q-kullen har också börjat visa vad de går för! De verkar vara duktiga spårhundar, tre av dem har redan resultat i öppen klass på viltspårprov! Först ut med championtitel strax efter sin ettårsdag var SE VCH Astrospring's Quattro som dessutom fick HP på en av sina "ettor" i öppen klass! Malte har också fått reserv-CERT på utställning.
SE VCH Astrospring's Quattro "Malte" och matte Katarina när de fick Viltspårschampionatet
Astrospring's Quiz "Scilla" och husse Kent har redan två "ettor" i öppen klass. Astrospring's Quinn och matte Eva har en "etta" i öppen klass så nästa år håller vi tummarna för ytterligare två viltspårschampions i Q-kullen. Kanske tom fler om latmasken som sitter här och skriver kan ge sig ut och träna med sin Humla (Astrospring's Que Sera Sera).
På utställning har Humlan och "Oliver" Astrospring's Quidditch fått var sitt CERT. Oliver har också fått tre reserv-CERT under året. Vi hoppas på några fler CERT under 2017 för Q-kullens räkning!

Jag är så stolt över mina uppfödargrupper som under 2016 blivit bästa grupp hela 8 gånger under de månader (mars-juli) när vi ställde ut som mest och hade tillräckligt många hundar anmälda för att få ihop grupper! Tack till alla uppfödarkollegor som har ställt upp och hjälpt till att visa grupperna! Tack också till er som har hundar som har ingått i grupperna; förutom hundarna nedan är det Mira, Malte och Thea
Gruppen A. Orion, A. Phoenix, A. Que Sera Sera, A. Omega BIS-3 i Hasslarp
Vår drottning C.I.E. NORD UCH Art-Wave's Tempo Di Pace fyllde veteran (8 år) i september och hon är visad i veteranklass 4 gånger i år. Alla gångerna blev hon BIR-veteran. På SKK INT i Växjö blev hon BIS-3. Avslutningsvis klämde hon i att bli BIS-3 på Norsk Vinnarutställning i Lilleström. Där fick hon också en ny titel NVV-16, Norsk Veteranvinnare 2016!
C.I.E. NORD UCH NVV-16 Art-Wave's Tempo Di Pace med sin uppfödare Jens Karlsson i Lilleström
Stort tack till alla härliga valpköpare, uppfödarkollegor och andra hundvänner som gör livet så roligt att leva! Kram till er alla och så önskar jag oss alla ett lyckligt och roligt 2017!!!!