Astrospring´s KleopatraHej, jag heter Kleopatra och kallas Pella. Jag ligger längst ned på bilden.Vid 3 veckors ålder började vi dia stående. Då gällde det att hänga sig fast som en igel!När matte fick se den här bilden så var det mig hon ville ha och ingen annan! Vilken tur!Det var kärlek vid första ögonkastet från båda hållen!!Jag fick följa med min nya matte Perly och husse Erling ända till Norge! 

Det har varit både snö och så här fint väder efter att jag kom hem. Jag gillar alla väder!Jag gillar också ben att gnaga på och att bära på!Matte säger att jag är en riktig apportör!
  Så här kan det se ut i Norge i juni. Här är jag 8 månader.Jag provar att "åka" skidor med husse påsken-08!Undrar om husse kan hänga med?Visst är det vackert med springrar i snö!Full fart på viltspårsträningen våren-08!Det ledde till ett andra pris på debuttävlingen!
Redan på andra starten blev det ett första pris.
Strax därefter blev jag godkänt på Norskt jaktanlagsprov och jag är bara 1,5 år gammal!Hösten-10 fick jag mitt tredje 1:a pris och nu kan jag titulera mig Norsk Viltspårschampion!
Nu har jag fått en egen championsida där man kan läsa mer om mig!