Astrospring´s OrionHej jag heter Trasan!Jag lärde känna min matte tidigt. Hon heter Lina och hon har kommit en gång i veckan för att fotografera oss.Det var väldigt bra för jag fick litet extra uppmärksamhet då!Jag lärde mig att bli en riktig linslus eftersom min matte var bakom kameran och jag ville så klart titta på henne.Jag ska bli jakthund! Det har Ann och jag bestämt! Se bara så bra jag spårar och apporterar!

Jag ska flytta till Steninge.
Där bor Lina, Jocke, Elias, Alfred, Elon och Lucky.Jag gillar att sova hos min husse!Det är också tryggt att sova hos Elon.Under bordet går också bra att sova!Men jag ligger inte alltid och sover! Här tränar matte med Lucky (min morbror).
Lucky får godis när han går upp på stockar och stenar!Jag vet ju hur man gör nu men katten också jag kommer ju inte upp så att jag får godiset!!Vill ut!!!Lillhusse tränar apportering med mig!Grönsaker är min stora passion! Här kampar jag och Lucky om en rödbeta!Jag vann!!! Meeeen hur kan det komma sig att Lucky också har en rödbeta??Äsch min del var bäst i alla fall!Jag har varit på rallykurs! Det var jobbigt att leka med så många springrar på en gång (13 stycken var vi som mest i trädgården). Här vilar jag ut vid poolen.Jag debuterade på utställning när jag var 4 månader. Jag blev BIM och den tjocka Paddan blev BIR. Attans!Tror ni inte att jag blev BIM även denna utställning trots att jag gjorde allt för att springa ifrån syrran!
Nåja jag knyckte i alla fall hennes BIS-pris efteråt när vi busade i sängen!Här flyger jag fram med hjälp av mina öron!