Astrospring´s OpheliaHej jag heter Perla!När jag fyllde 8 veckor åkte jag tåg till Göteborg med Ann.Där träffade jag min nya matte Bodil.
Hon tog med mig på tåget till Oslo och sen flög vi i ett flygplan till Trondheim.
Sen åkte vi bil 10 mil norrut och SEN var jag äntligen i mitt nya hem!Där väntade min nya mamma Madde (NO SE VCH Mi-Mio's Madrugada).
Tänk hon hade nästan lika god mjölk som min egen mamma!Så träffade jag mina nya syskon nja egentligen halvsyskon. Vi har samma pappa. Jag ligger längst till vänster.Här var det litet fler brorsor, hela 3 stycken! Här blir jag manglad av en....Men jag lärde mig snart tas med dem. Här talar jag allvar med Trym.Här går jag på promenad med mina nya syskon.Det bor en skum typ till i det här huset....Jaktträningen har börjat! Här badar jag tångbad! Det blir man ju vacker av också har jag hört talas om!Här var det litet lättare att simma!Matte lyckades bara fånga mig på bild när jag gick ner i vattnet och upp ur det för jag simmade så nära hennes ben. Det kändes tryggast där!Efter badet fick vi fina badkappor på oss! Det är jag i mitten och mina halvsyskon vid sidorna!Här tränar jag på att apportera fågel!Här tränar jag på att apportera kanin och den är MIN!!!!Jag kan redan bära en stor and! På bilden är jag drygt 3 månader.Vid 4 månaders ålder fortsätter jag att imponera på min matte!
Här hämtar jag en and som matte kastat ut så långt som hon orkar!Jag släpper inte anden förrän jag är hos matte!!Sen blir det mys i handduken!