Astrospring´s OmegaHej jag heter Paddy!Så här såg jag ut när jag bara var några dygn gammal.Jag bor kvar här hos Ann trots att hon kallade mig för Paddan när jag var liten.
Här försöker hon pussa mig så att jag ska förvandlas till en paddprinsessa.Det bästa med att bo här är att jag får vara med min mamma Trassla så mycket jag vill. Jag ääääälskar henne!Ann och jag har varit på en massa besök. Jag ska miljöträna säger matte. Undrar just om det inte är hon som vill åka och fika hos goda vänner!?
I vilket fall så är det jätteroligt att träffa andra hundar och människor! Här är vi hemma hos brorsan och hälsar på! Där gick vi en promenad i skogen.Ann tror att jag är för trött för att springa mer så jag får åka i hennes famn och...det har jag inget emot!En dag var vi och hälsade på moster Ebba. Hon lärde mig att flyga!Så här gör man!!Efter all miljöträning är det skönt att vila ut hos sin egen älskade mamma!Jag och Trasan har varit på rallykurs tillsammans med Bubblan, Lucky, Mira, Moa, Meija och en massa andra springrar som for runt i trädgården tillsammans!
Här ska Trasan och jag försöka lura av "Ankan" en rolig leksak!Så här ser jag ut nu när jag är 3,5 månad gammal.Jag gjorde debut på utställning i augusti-13. Då blev jag BIR och BIS-4 valp I! Så här mallig blev jag då!!Så här mallig blev Ann när jag blev Best In Show på min andra utställning!