NORD UCH INT UCH SE VCH LP1
Astrospring´s Flash of Lightning


"Tarzan"

 HD A, ögon ua vid 9,5 års ålder, fucosidosfria föräldrar, Känd mentalstatus.

 

Viltspår

Jaktprov

Lydnad / Agility

Utställning

viltspårchampion

1:a nkl

2:a ökl

Lydnadsdiplom, lydnadsklass I (LP I)
1:a pris lydnadsklass II

Internationell,
Dansk, Norsk och Svensk utställningschampion. BIR i tre länder.

 

Under en åskladdad julivecka levde "Flash of Lightning" verkligen upp till sitt namn genom att blixtra till och inom loppet av en vecka knipa två 1:a pris på lydnadsprov samt erövra de två sista certen för det Svenska Uställningschamponatet SU(u)CH.
 

Tarzan bor hos Ulla Karin i Tvååker. Han är mattes guldklimp, och kärleken är ömsesidig, för Tarzan är en riktig mattegris.
Tarzan är spontanapportör och badar gärna, vilket resulterade i ett godkänt vattenarbete redan vid 18 månaders ålder. Hans arbetsglädje i kombination med samarbetsvilja resulterade i ett första pris på jaktprov i nybörjar klass på jaktprov och senare även ett andra pris i öppen klass vilket gjorde honom till en riktig äkta SUCH utan parentes! Eftersom Tarzan redan hade CACIB i Sverige så väcktes förhoppningarna både hos Ulla Karin och mig att Tarzan skulle kunna få ett CACIB i ytterligare ett land så när vi såg att Anne Buvik (kennel Stormbird) skulle döma på Norsk kennelklubbs utställning i Kristiansand våren -05 bestämde vi oss för att åka dit. Anne har nämligen ägt både Wadeson Thomas Magnum och Wadeson Prime Suspect som båda finns i Tarzans stamtavla. Vår resa visade sig vara lyckosam för Anne tog fram Tarzan till Bästa hanhund och gav honom CACIB och därmed var det Internationella championatet i hamn!!! Tarzan är nu kennelns första INTUCH och även den mest merittyngda Astrospringern hittills. Det finns säkert utrymme för fler meriter i framtiden eftersom detta team är så sammansvetsat och suveränt

Tarzan är pappa till åtta valpkullar, bland annat en hos kennel Råbjerghøj i Danmark, två på kennel Sisustars, en hos kennel Konungsunds och en på kennel Zetastar, en på kennel Fairley Hill's, kennel Rowntree och en på kennel Collbros.

 

 

 Stamtavla

Salix Prime Time

NO UCH Wadeson Prime Suspect

GB SHCH Speeton Seafarer

GB SHCH
Wadeson Ruth Rendell

NO UCH Salix Opera Star

NO UCH Wadeson Thomas Magnum

Salix Leading Star

SE U(u)CH SE VCH LP
Astrospring´s Dione

SE U(u)CH NO UCH
Sanque´s Perry Mason

Sanque´s Kevin Kostner

Sanque´s It´s A Miracle

SE UCH SE VCH LP
Beeline Ticket of Luck

MULTI CH
Strathnaver Barley Wine

Beeline Jubilee Jewel