SE U(u)CH SE VCH LP1 Astrospring´s Dione

"Loppan"

HD fri, ögon ua vid 8 års ålder, fucosidos fri, Känd mentalstatus.

Viltspår Jaktprov Lydnad / Agility Utställning
viltspårchampion, HP 1:a ukl
godk S/V ökl
lydnadsdiplom Svensk utställningschampion,
BIR, BIS-4
BIS veteran
 

SU(u)CH SVCH LP Astrospring's Dione, "Loppan" är mattes hund ur alla aspekter. Hon älskar alla men när det verkligen gäller så är det bara matte som räknas. Tyvärr är det nog även så från mattes sida för hon älskar också alla Springer Spaniels men när det verkligen gäller så jämförs alla med Loppan och det är inte lätt att leva upp till den hunden det ska alla veta. Loppan är en ärlig hund som alltid har ställt upp till hundra procent. Hon har den där riktiga will to please som en riktig Springer Spaniel ska ha!!!!!

Vi har gjort det mesta tillsammans.
Hon fick 1:a pris på jaktprov endast 15 månader gammal. Viltspårsmeriterna ramlade in snabbt. Loppan blev godkänd i anlagsklassen med HP, två år gammal. Sen blev hon champion på tre starter i öppen klass. Hon blev dessutom belönad med HP på två av de tre provtillfällena. Lydnadsdiplomet fick hon på 5 försök. Det tredje certet ramlade också in före Loppans 3 års dag! Efter allt detta tävlande har Loppan "vilat" ut sig i valplådan. 

Hon har producerat 40 valpar på 4 kullar. De äldsta är nu 11 år och hittills är hon mamma till 22 viltspårsmeriterade, 4 jaktmeriterade och 3 lydnadsmeriterade avkommor. Dessutom är 15 stycken champions samt 2 av dem Svenska Vinnare (läs mer under champions). 20 stycken avkommor har erövrat CK på utställning och tillsammans har de vunnit 46 cert och 14 CACIB . Loppan är mamma till E-kullen, F-kullen, G-kullen och I-kullen.
Loppan blev 11 år gammal. Hon gav mig möjlighet att uppleva så mycket roligt genom sig själv och sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn,
TACK älskade Loppan!
 

 
Stamtavla

SE U(u)CH NO UCH
Sanque's Perry Mason
Sanque's Kevin Kostner Beeline Sunset Strip
Brigadon CB Lovley Alexia
Sanque's It's a Miracle MULTI CH
Strathnaver Barley Wine
NO UCH
Beeline English Eclair
SE UCH SE VCH LP
Beeline Ticket of Luck
MULTI CH
Strathnaver Barley Wine
GB SHCH
Bowswood Barley Corn
Dallowgill Wood Wych
Beeline Jubilee Jewel INT UCH NORD UCH TJH
Windsongs Pralin
INT UCH NORD UCH
Brigadoon C Remy Martin