NUCH SE U(U)CH Astrospring’s Ophelia

 

 

"Perla" 

 

HD A, ögon ua, gonioskopi normal, PRA cord-1 efter fria föräldrar, fucosidosfria föräldrar, känd mental status

 

Viltspår

Jaktprov

Lydnad / Agility

Utställning 

 

 

Norsk och Svensk Utställningschampion


 

Den här huvudbilden måste få inleda berättelsen om vår norska "Perla". Bodil Holm, kennel Mi-Mio, mailade mig några dagar efter att jag hade uppdaterat min hemsida med att jag skulle ha valpar efter CH Astrospring's Nyanza och Finnliden's Good By Heart. Bodil skrev att hon inte hade kunnat sova den natten utan bara tänkt på kombinationen. Hon tingade en tikvalp, helst svart-vit. Det föddes två svart-vita tikvalpar och Bodil föll för Astrospring's Ophelia. Lilla Perla levererades till Bodil på Göteborgs Centralstation och de påbörjade sin resa tillsammans! Några dagar efter leverensen var jag inne på facebook och kikade och plötsligt fick jag syn på bilden ovan. Jag såg inte vem det var först men tänkte: "Det var det vackraste huvud jag sett på en springervalp". När jag sen upptäckte att det var lilla Perla blev jag så glad över att det var min alldeles egna uppfödning! Perla och Bodil har jobbat med både det ena och det andra. Här visar Perla att hon kan apportera fågel bara några månader gammal!
 
Perla är också diplomerad besökshund.

Perla fick ganska snabbt två CERT på utställning och efter tvåårsdagen behövdes det ett "storcert" för att fullborda det Norska Utställningschampionatet. Storcertet erövrades på andra försöket! Ännu snabbare gick det att få det Svenska Championatet för det gick på första försöket! Man kan gott säga att Perla går i mamma Trasslas tasspår när det gäller utställningschampionat!

Perla är väldigt lik mamma Trassla. På den här bilden är hon så lik så att det gör ont i mitt hjärta av saknaden efter min älskade Trassla men det gläder mig så att generna kommer att föras vidare på kennel Mi-Mio i Myrvang, Norge. Så hoppas jag också på att jag kan få tillbaka en liten svart-vit springertjej med Trasslablod i ådrorna! Lycka till framöver Bodil med Perla och hennes blivande valpkullar! Jag är så tacksam att du förvaltar dyrgripen så väl!

 

Stamtavla

Finnlidens Good By Heart

SE U(U)CH
Finnlidens Big at Heart

SE U(U)CH Trimere Tribbiani

WithTouch Cherry Blossom

Finnlidens
First And Only Choice

SE U(U)CH NO UCH
Stardom Special Effect

C.I.E. SE U(U)CH NO UCH
Finnlidens Autumn Choice

SE V-12 NORD UCH SE VCH NO VCH Astrospring's Nyanza

NORD UCH C.I.E
Goldmoore Gold Dreamer

 

NORD UCH SV-02-08
NV-04-06 FINV-05 C.I.E.
Barecho Fun For The Future

SE U(u)CH SE VCH
Goldmoore's Angie Reynolds

NORD UCH SE VCH
Astrospring's Ishtar

SE VCH
Springmoon's Magic Formula

SE U(U)CH SE VCH LP1 Astrospring's Dione